Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig

Du ser mig
Du ger mig
Dina ord är de vackraste jag hört
Din kropp är den skönaste jag mött
Jag ber dig
Ta ner mig
Dina läppar väcker önskan om mer
Du har mig
Du tar mig
Din själ fyller glädjen hos mig
Jag ger mig








Fri vers av annalena VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-15 15:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns en härligt sinnlig rytm i dina ord.
2011-12-16

  Fredrik Stillesjö
Känns fint och ömt runt hjärtat... Hälsar Fredrik
2011-12-15

    lory
VÄLDIGT VACKERT
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP