Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en bädd av tårar

I en bädd av tårar jag komma att ligga
Döden väntar på mig, min mor
Och jag vet att jag det komma att behöva
För att leva det känns ju så fel

Nu tar jag farväl
Av dig min mor
Av dig min jord
Nu ligger jag här,
blödande

Och hoppas att det snart tar slut
För jag längtar ju dock
Efter slutet, du vet
Döden så lockande skön
Så jag säger Adjö, adjö
Nu somnar jag in så skönt




Fri vers (Fri form) av Pandran
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-15 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandran
Pandran