Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratta & le

Många barn skrattar och ler
Men det finns vissa som inte ser

Vad döljer sig bakom denna vackra mur,
som när barnen kryper in och gömmer sig i en liten bur,
du ser att dom skrattar och ler men egentligen vill dom bara vara ifred

Ibland kan glädje stänga in gråt
Men när gråten bryter sig ut,
får man höra deras tjut




Fri vers (Fri form) av Pandran
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-15 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandran
Pandran