Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du gav till mig

Du fanns där för mig
Men jag fanns inte där för dig
Du lättade ditt hjärta till mig
Men jag spottade ut det
Du gav mig dina känslor,
du gav mig ditt skratt
Men jag kom bara tillbaka med tårar
Du gav mig ditt hjärta
Men du fick inte mitt
Du gav mig allt,
men jag gav dig inte ett skvatt




Fri vers (Fri form) av Pandran
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandran
Pandran