Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrandes i mörkret du lämnade efter dig

Tro inte att du någonsin kommer vinna
För ur mitt liv du komma att försvinna

Tro inte att jag kommer vänta på dig
Efter allt du har gjort mot mig

Tro inte att jag kommer lyssna på något du säger
Du har sagt tillräckligt

Tro inte att du kan se mig i ögonen igen
För mina ögon kan inte längre se dig

Jag vandrar fortfarande i mörker, efter vad du har gjort mot mig
Jag kommer aldrig - ändra mig




Fri vers av Pandran
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandran
Pandran