Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På låtsas

För barn är på låtsas på riktigt,
och på riktigt är på låtsas
Tänk om det skulle vara så
Att vi skulle leva i en låtsasvärld
Men vi lever på riktigt,
där personer man älskar dör eller ens största kärlek lämnar en
Då önskar man att allt är på låtsas,
och att på riktigt inte händer
Det finns så mycket vi önskar att det aldrig skulle ha hänt
Men barnen önskar inte,
dom ser med sina egna ögon och ser allt positivt,
dom önskar ingen låtsasvärld,
dom är redan i den




Fri vers (Fri form) av Pandran
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-15 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandran
Pandran