Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en eld, som aldrig brunnit

Fula ord
Dom skär in i hjärtat
Knuffar och skrik
Man får ju panik

När dom slår dig ner
Och ingen det ser
Oh, det gör ont
Men vad bryr sig dom om det?

Står jag emot blir det bara värre
Så jag låter mig plågas
Och dagarna blir färre
Snart slocknar jag,
likt en eld som aldrig brunnit
Inte minsta gnista ens




Fri vers (Fri form) av Pandran
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-17 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow! starkt som fan och berör till tusen.
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Pandran
Pandran