Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppar nu

På bron,
jag stod,
och tittade ner
Det var långt dit,
ner till vattnet
Skulle jag våga be?
Till fadern,
jag nu skulle svika
Nej,
det var nog ingen idé

Det blåste till lite grand,
vinden tog tag i mitt hår

Jag stod där och tänkte en stund
I sorlet av viskarens lund

Jag öppnade mina ögon
Och tittade ner åter igen

Såg ut över stupet
Och väntade spänt

Om någon skulle komma och säga
Nej, hoppa inte!
Skulle jag hoppa ändå?
Ingen kommer nog, det borde jag förstå
Så jag tar nog och hoppar nu, vi ses aldrig mer min vän




Fri vers (Fri form) av Pandran
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 12:26



Bookmark and Share


  aol
hoppa inte för du är våran vän,
2011-12-21

  Noomi Sjöberg.
Hoppa inte min vän,
För någon är du en stjärna
& för mig är du en diamant
Det stärker allt negativt i ditt liv.
DU ÄR DU, OCH DU ÄR VACKER.
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Pandran
Pandran