Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig arsenik så är jag lycklig

ge mig arsenik (bapapaa)
eller musik
lyrik
trafik
romantik
kolik
replik: kritik

siktar
mot vad?
mot buren!
mot muren?
jaa!

en kick
som i slag
som i sssus
behöver rus!
rusa/rusade/rusar
i ljusets hastighet
annars skulle jag inte orka mer

och är det inte du
är det jag;
strålkastare
basgång, trrrrummor
trumhinnor, spräckta
alko-alkohoooeööl och kött
aj mina fötter!
då är jag lycklig

så ge mig ord
grammatik
fantastik
lyrik
musik
panik
eller knark

kom så dansar vi!




Fri vers (Fri form) av ester.b
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-15 23:29



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker mkt om dikten oaktat allt annat
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b