Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakuumlungor



tinningar,
som av det
finaste av
glas;

ett skal, skört &
transparent,
krossas av
en andedräkt

hud,
som av svagaste
spindelväv;

tunn &
osynlig,
klibbar fast &
försvinner vid
beröring

lungor,
som i
vakuum;

tömmer varje uns av syre
tömmer varje chans till liv
tömmer varje kyss







Fri vers av Sabina Svensson
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-16 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson