Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amaryllis



Julsända
utåtvända
amaryllis
trumpetar tyst

besjunger
och beskriver


med

sin

röda

mun


en

kvinnas



kyss




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-17 14:21



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert:)
2011-12-29

  stella
Mary, Maria gömmer sig här... :)
2011-12-19

  pixter
juldikt i min smak... hur snyggt som helst... ett stycke magi
2011-12-17

  Ronny Berk
julstämning med kvinnlig anknytning, tycker om den blomrika poesin, ja !
2011-12-17

    ej medlem längre
Mmmmm...ljufligt
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP