Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

263. En Gudasång



Det var en gång en jungfru
som ömt och ödmjukt sjöng en sång
Maria sjöng en sång på jorden
likt Eva sjöng en gång i paradis

Maria sjöng en överjordisk sång
en Gudasång
för alla släkten på vår jord

Maria kröningsmantel bär
och rosor dofta
och hennes hjärta gläds
och blöder

En Gudason hon bär
uti sitt inre rum
och alla släkten prisa henne salig

O Himladrottning
O, Maria, Kristi Moder




Fri vers av Maria T
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-18 17:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underskön.
2011-12-25

  Maj-Lis VIP
Vackra ord
2011-12-19

  mare VIP
Fin dikt
2011-12-19

  anits VIP
Vackra ord till Maria
2011-12-19

  Kalle.O
Så fin!
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T