Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för ovärderligt bistånd, Cathy


Förslaget, bitte!


teamet filmar
mage flugor
risskål flugor
barnläpp flugor


en svärm journalister tar planet hem:
Intensiv mejlkontakt mellan poeter över hela världen
Svängig jazz på BBC


ensam kvar under solens heta steg
sorgen vaknar sover vaknar sover
liv finns in i annan värld


sårläkare i fattigdom
blickar mot välfärden
viker hoppet långsamt
in mot smärtpunkten




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 859 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-18 16:36



Bookmark and Share


    Margaretha
Informerande, sorglig verklighetstrogen,kort och klar, som att vara där själv. Enaste jag inte kan förstå är följande:
"mejlkontakt poeter hela världen över" ??? Syftar du till att journalister är poeter?

Mvh Margaretha
2006-02-04

  rebecca d
viker hoppet långsamt

in mot smärtpunkten

finfint!
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP