Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några rader om drömmen

Jag vill bara ha din kärlek, rätt och slätt,

( fläta mina fingrar samman med dina)

Bli bekräftad och duga, för det lilla som jag är,

( vara perfekt i varje andetag)

Leva mitt liv med dig, alltid bara vi,

( aldrig någon tvekan)

 

 

För sanningen är den att jag älskar dig.

Så snälla låt det stå skrivet i stjärnorna.

Låt min önskan slå in.

Låt det alltid vara vi,

för jag älskar ju faktiskt dig !

 




Fri vers av Frökenfanny
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny