Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedugnsbakat bröd

Jag kastar in min son i elden
sen slåss jag över bröd
sen angriper jag min granne
och önskar honom död

Jag går omkring och ber till Gud
Någonstans våldtas din mor
- Ingen hör de sorgsna ljud
- Ingenstans slaktas vi som kor

Jag vankar av och an och har tappat religionen
sen slår jag sönder en kille för att jag vill
sen slår jag sönder bibeln blott med handen
nu dör mänskligheten, helt tyst, helt still.

Jag kastar in för döden,
sen slåss jag över kyla,
sen angriper jag tiden,
och hör mig själv gnyla.

Någon kastar in mig i elden
och slåss sen för mitt bröd
och angriper de som äger
och önskar till dem död.





Fri vers (Fri form) av Lengum
Läst 252 gånger
Publicerad 2011-12-20 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lengum