Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den jag håller närmast, den jag håller kärast.


Lejonhjärta

Illusioner och illusionister

Som magi från dina brister

Som dina ögon, med sin lyster

Bär ditt lejonhjärta, kära syster

Som det vackraste.




- Itsari (Smått inspirerad av Yersinia, eller?)




Bunden vers av Itsari
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-20 04:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Itsari
Itsari