Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tal om livet



gåtan om livet
löses bäst över kaffe
-ett bord för tvåtår




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-01-18 18:12



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
finfint..tvåtår
2006-01-21

  Peter Stjerngrim VIP
Det här var bara så klockrent berörande bra - Vad sägs om en fika?*ler*
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself