Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läheisyys





Kuiskaan korvaasi olen aina lähelläsi


Jos tarvitset apua annan sitä sinulle


Tarvitsetko ystävää kuuntelen huoliasi


Tunnetko lämpöni


en petä sinua koskaan


Harjaan hiuksiasi hieron kipeitä niskoja


Kumarrun kuiskaamaan


//


Olet minulle hyvin rakas












19.12.2011 arja savela




Fri vers av arja savela
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-20 16:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Kuiskaan kiitokseni - läheinen ystäväni!
2011-12-20

  Nikolai Jungsin VIP
Kaunis.. rauhallinen ja täynä rakkautta..
2011-12-20

  SagaArt VIP
Ihana teksti, täynnä rakautta.
Hyvää Joulua!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela