Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2010


Spelet

kan inte göra mer nu
kan inte göra annat än att avvakta

och vänta på svar

egentligen skulle jag kunna ringa dagligen
rita små hjärtan
eller skicka tusentals kärlekspilar

men så länge hennes skal är slutet
studsar allt bara tillbaka
så länge hon inte svarar

får jag tygla mitt begär

istället drömmer jag

i drömmen är jag hennes kavaljer
håller henne hårt i min famn
och vaggar henne tills hon mjuknar
och släpper alla motstånd

hon ger sig hän åt mig och min vision
hon tar emot min invit
och kramar hårdare om min hand

som bara en törstande ängel kan

i drömmen får jag svar
där bär min kärlek frukt

men så vaknar jag igen

jag inser vår oändliga distans
och sätter punkt på en förförisk dans
vill hon inte så kan hon inte
men om hon vill men inte vet hur

krävs det mer
för att hålla mitt sinne i balans

för mig är du en sol
solen är vacker
men jag kan inte nå den
kan bara se den vinka avlägset
medan jag slåss med ensamheten
i ett kyligt land

vaknar upp igen
du är ung
jag är en fossil
du kan flytta berg bara med ett leende
medan jag bara väntar på pension
jag har ett tvivelaktigt förflutet
du har en strålande framtid

har vi en framtid?

sedan drömmer jag igen




Fri vers av Maromantic
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic