Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2009


Brevet Till Min Älskade

Jag vet inte vad du heter
var du bor
eller ens hur du ser ut
vet bara att du finns där ute
i myllret bland ensamma själar

Jag väntar på dig
vet inte hur länge
men jag kan vänta ett tag till

Har du blåa ögon?
är du stenbock?
har du skrattgropar
eller permanentat hår?
det spelar ingen roll

Men nyfikenheten är gränslös
och åren får känslor starkare än stål

Enligt läran kan man aldrig älska någon okänd
men det kan jag
enligt principen kan man aldrig klättra på några luftslott
men det kan jag

Och jag väntar
även om jag aldrig
kommer att få vila mitt huvud mot din barm
höra din röst
eller ens få se
våra barn växa upp ihop




Fri vers av Maromantic
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic