Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÅR: 2008


Osynliga Spöken

detta är vård
offren vårdar andra offer
förövarna är spöken som ingen har sett

bara hört talas om

den eviga rädslan får grytan att koka
det någon blir berövad
drabbar alltid någon annan
även den som bara står i vägen

även ett litet spöke

inte konstigt med utbrott
jakten skapar oro bland sovande björnar
inte märkligt med översvämningar
det lugnaste vattnet blir vilt vid trångmål
allt har en kärna
och med kameror och larm
spricker allt som gror

sporer sprids på andra ställen
där det också föds spöken
eldar sprids
slukar allt i sin väg
möbler välts
lådor bryts upp
murar byggs

och staket
som ska hålla alla andar i schakt

rädslan får näring av alla hot
misstankarna sprudlar
medan jakten fortsätter
på spöken som ingen har sett




Fri vers av Maromantic
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maromantic
Maromantic