Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla äckel


Endast min hjärna stoppar
Dina läppar emot hennes

Endast mitt hjärta stoppar
Din hand på hennes ben

Och dina stirrande ögon
på den lilla flickan
Som så blint blev kär
I dig.

Hur är det
När jag inte är med?
Vad gör du emot henne då?

Ångest över det jag aldrig gjorde

Ditt jävla äckel.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 517 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-24 00:33



Bookmark and Share


  Ollle
Stark text den kryper in under skinnet!
2015-06-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark och bra dikt
2015-04-26

  Itsari
Underbar.
2012-01-04

  halsbloss
Fyfan. Vackert och hemskt. Dags att ringa mig? <3
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson