Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnat korridoren

dörrn stod på glänt
en raritet för mig
så en fot in
jag ska in
okej?

döm min förvåning
uteblivet nej
så två fötter in
dörrn är min
okej?




Fri vers av Mattias C
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C