Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bryr dig på fel sätt.

Du är så förbannat jävla elak.
Fastän du försöker vara snäll och hjälpande.
Du hjälper helt fel.

Låt mig vara, snälla.

Det kan du inte.
Varför har du så svårt?
Föddes du utan förståelse för andra människor?

Snälla, låt mig vara.

Bara en liten stund.
Jag vill gråta ifred.




Fri vers av ytligheter
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-20 21:04



Bookmark and Share


  Feminaz
klokt!
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter