Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra, porösa körsbärsträd






när vi förstår varandra kanske vår vandrande kaotiska kosmiska klocka
kan sluta slå


för vi är inte gjorda tillsammans, vi är inte gjorda alls.
inte som små pusselbitar i en oändlig rymd, inte som två molekyler som dras samman och pressas ihop, ligger där bredvid och snurrar som en evig liggande åtta --




men vad skulle jag göra utan dig,




sebastian?





såna som du växer ju inte på grenar
















Fri vers av ytligheter
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-19 23:30



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
En innerlig kärleks förklaring...
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter