Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självmordstankar




det värker i bröstet
jag hostar snart upp mina lungor

en fluga etsas fast i taket, den försöker också fly

på golvet dansar mitt liv i spillror

så svårt att sätta ihop till ett evigt pussel


jag blir till en bägare
och svämmar över



vill bara avsluta allting



framför en bil
i ett rep
ner för en bro
på en järnväg
bakom en pistolmynning


om jag bara var utan dessa band
som bundit fast mig i livet

allt för hårt



_______________














jag vill inte orka längre




Fri vers av ytligheter
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-22 00:41



Bookmark and Share


  J0SEPHIN3
Känner igen mig, jag vill inte känna igen mig. Men det gör jag.

jättefin skriven text.
2012-11-21

    ej medlem längre
Oj vilken börda...måste tyvärr erkänna att jag också "inte vill orka mer",men vi måste trots allt. Måste vara avlösande för dig att skriva detta. Tack för att du delar med dig av det här,aldrig kul att läsa om någon som mår dåligt, men det känns iallafall bra att man inte är ensam om att hysa sådana känslor om livet.

Allt gott till dig!
2012-09-22

  Hanna Mari Wallin
tungt och sorgligt...men skrivet på ett sätt som är djupt berörande

önskar dig ljus och hopp...
2012-09-22

  Stefan Persson
Du får mig att må illa... hoppas att du skriver av dig. Har varit den som funnits på andara sidan. Om du förstår? Men tungt bra skrivet, gör ont att läsa. På ett bra sätt... typ.
2012-09-22

  SatansSon
Åt helvete är det om det är sant och din verklighet.
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter