Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vass egg

min vassa tunga
klöv dig itu

dina ord
som vissna blommor
om hösten

böj dig ner
huka
jag är
knivkastarens kvinna
rakbladsvass egg
är vässad
för Dig




Fri vers av Myself
Läst 260 gånger
Publicerad 2004-07-28 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself