Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad händer sen eller vad gör du nu


Jag vill veta vad du lever för
men jag tvekar.
Mitt bland vuxenvärldens lekar
jagar du, och jag förstör.

Jag vill att du ska tänka med mig
och du säger att du vet.
Du sörjer en förlorad evighet
men glädjen saknar dig.

Kanske vaknar du en dag och
orkar längta.
När dina drömmar vill bli tänkta
finns jag runt ditt tankeblock.




Fri vers av Sarah Tomasson
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-21 14:14



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Smart formulering: "men glädjen saknar dig."
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson