Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändrade planer


Hillevi Engström har en idiotisk syn på världen
Uppenbarligen
Svenska ungdomar åker till Norge
Och skattar där

Det kommer en massa polacker
Ryssar och balter och skattar….
Ja inte här, i alla fall…
(om alls?)
Så vem förlorar på det?

Det är regeringens ”flytta runt politik”
Och olyckor och dödsfall ökar på våra arbetsplatser
För att….????
Domarn dömer som han vill men
I huvet står de still, skrek man på planer, förr
Nu kan man använda samma om politiker
Med verkar det som




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO