Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spetsad domherre

 

Tänkte det behövdes något extra
denna gång
för att kväsa det där
obehagliga som smyger
sig på
ni vet
det där
så jag skapade
en ny drink
på vodka
och domherre
som det tog ett tag att
fånga

och drack allt




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-22 20:29



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Helt underbar!!
2011-12-30

    Tea Alex
Oväntat och spännande!
2011-12-27

  Almagrundet
Som ett utdrag från en läskig bok. Bra!
2011-12-24

    ej medlem längre
Udda, spännande och oväntad

Gillar
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP