Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel







Ibland
när du stämt möte
med dig själv

i tystnaden

i ensamheten

när du vågar
vara stilla

och lyssna

hör du något spira
tätt intill

anar en doft

du ser
hur tårarna droppar
i dina öppnade händer

du känner ditt hjärta
slå av förundran

gråtens mirakel

gör dig lugn

och allt är stilla....

















Fri vers av Michaela Dutius
Läst 383 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-23 20:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tankar som lugnar... stilla vackert... renande..
2012-01-12

  Maria T
Skönt med lugn
och stillhet
2011-12-28

  Pirjo VIP
toppen pop..
2011-12-27

    ej medlem längre
Underbara ord från dig!

det är verkligen
Befriande

Att våga
vara stilla
och lyssna

Känna
Uppleva
Och bli lugn
2011-12-24

  CRAIDLARN
Mirakel helt enkelt! :)
2011-12-24

  anits VIP
En mycket vacker dikt
som sänder lugn till
mig som läser
2011-12-24

  karenina VIP
tycker mkt om känslan och lugnet i den här dikten, om vikten att se inåt, stanna upp och vara i sig själv
2011-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är varför jag ska stämma möte med mig själv. Alltsom oftast får jag nog av mig själv. Då är det skönt att stämma möte med Gud, som ger oss vila (Matteus 11:28).
Navelskåderi kan religionerna ägna sig åt.
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius