Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 december




Svavel, från utblåst sticka
ljusen glimmar, doften sprids
från kaffebryggarn

Dotterns ögon glimmar
min mammas famn, smakar minnen
och kanel

Gröten till tomten placeras på trappan
yttligare en klapp ligger nu under granens
grenar

Dags att öppna den sista luckan
vi ligger alla kvar i sängen tillsammans
njuter, lugnet före stormen


Det börjar ljusna, en God Jul
önskar jag er
mina fina skrivar vänner













Fri vers av Baystream
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-24 08:20



Bookmark and Share


  Armo
God jul Baystream! Ha det allra bäst! Tusen digitala kramar :)
2011-12-24

  the apache kid VIP
Wishing you a very Merry Christmas!
2011-12-24

  Seglaren
God Jul
2011-12-24

    ej medlem längre
Tack detsamma, vännen
2011-12-24

  Per Blomqvist
Gott nytt ord baybladebabebutcher
2011-12-24

    SoSk
Härligt :) God Jul!!
2011-12-24

  LenaJohansson VIP
Jättefint! God Jul till dig
2011-12-24

  Lars E Jönsson
Kanon text som speglar dagen, God Jul på dej
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream