Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den utdragna

 

Den utdragna
solnedgången i sydväst

färg som apelsin


Min bundenhet
är hennes frihet

och vise versa


Den mätta hunden
passerar mig

utan någon blick

 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-24 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyckte om den med hunden - verkar trovärdig.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP