Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självvalt ensam

 

Självvalt ensam
vid lyktan på balkongen

mår jag som en prins




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-24 17:33



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
ibland är det så.
2011-12-25

  karenina VIP
vilken fin och stämningsfull text och bild. när ensamheten är självvald kan den vara riktigt njutbar
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP