Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kärleksfullt budskap

Det var värst vad mycket hat
du måste använda
för att förmedla all kärlek --
dina ord är svarta och brända.

Men å andra sidan så föredrar jag dig
framför de som
använder kärlek för att förmedla sitt hat,
som ler mot barnen med fingrarna i kors: "Kom!"

Det är de som bräcker mig,
så jag föredrar dig.




Bunden vers (Rim) av Sarah Tomasson
Läst 599 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-24 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love it!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson