Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek Vi två? En galen tanke som förblindar mitt förnuft


Vi två

Du välter omkull mitt hjärta
Raring
Sveper fram som en vrålande
sandstorm i öknen
Obevekligt
Mina känslor leker tafatt bakom erfarenheten
Tittar fram när det passar sig
Inte när jag lockar på dem
Lekfullheten förföljs
av en tomhet som smakar sorg
Mitt förstånd förstår att denna lek har en baksida
Någon av oss kommer att gå
trasig och sargad härifrån
Kan hända det blir jag
med mina tårar som sitter ensam kvar
Vi är alltför många stora känslor tillsammans
Jag och Du
Du och Jag
Hur jag än söker hittar jag inget möjligt Vi
Men jag vill inte sluta tro hur enormt det skulle vara






Fri vers av annalena VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-27 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP