Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

264. Barnet i krubban




Vi är inte ensamma
i vinternattens mörka land
Änglarna flyger med glädgebud
i julnatten
De vill hitta in till oss
med sitt glädjebud

Herdarna vaktar sina får
i julnatten
De vill ta oss med till stallet
till ett litet nyfött Barn

Barnet i krubban
är vår frälsare
vår förlossare Jesus Kristus

En strålande morgonstjärna är tänd
i vinternattens mörka land
Stjärnan över stallet
lyser klar




Fri vers av Maria T
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-25 17:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Där behöver vi stanna - i tyst och tacksam begrundan
2011-12-27

  walborg
Varmt tack Du fina vän! Vi gläds!
2011-12-25

  anits VIP
Mycket fint skrivet
2011-12-25

  Bibbi VIP
Amen! Halleluja!
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T