Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlöshet

Är toner av textlös musik,
färgerna i en icke-föreställande tavla,
handlingarna som ännu inte blivit historia.
Ordlösheten är alltings början,
mor till universum,
hatets och kärlekens mor.
De starkaste av känslor
bubblar vilt i ordlösheten,
i det outsägbara och oskrivbara.




Fri vers (Fri form) av Vad säger ett namn
Läst 369 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-12-25 17:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag uppskattar såväl ordval som pennföring, vilket påvisar att pennans handhavare förmår både tänka och känna samt att i en blandning av båda dessa förmågor stöpa en text i en sådan form att den går att uppskatta något från även läsarhåll.
2012-05-01

  Casbah* VIP
lite episk nästan, vacker och sinnlig om ord och avsaknad ..
2012-01-01

  Konstellation
wow. vilken fantastisk text.
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn