Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utlämnad


Tyngdkraften upphör
havet lyfter
mot den eldröda himlen
men jag står kvar
med båda fötterna på jorden

Allting omkring mig lyfter
forsvinner in i rymdens svarta hål
all materia lämnar mig
på en kal jord




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-15 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn