Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne av någon som en gång levt

Nu är allt tyst inuti
havet som annars är så vilt
- fullt av rörelse,
klara färger och vakande ögon
i ständig jakt och flykt -
är nu mörkt och stilla
ett lugn som infinner sig
när kampen är över
och allt liv är bränt

Nu står jag här
i ett tomt skal som kallas kropp
utan mig själv, tyst inuti
ångesten har härjat fritt
och tagit mig med sig
när den flydde min kropp

Ett stilla vrak djupt nere i gyttjan
en gång ett resligt skepp under solen
det är vad som är kvar av mig
då havet tog min själ till fånga




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-25 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn