Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en morgon i juli då min enda kontakt med yttervärlden var ett dovt muller från trafiken utanför mitt låsta fönster och en vilsen talgoxe i den betongbelagda innergården.


Trettonde

04.35

Sedan jag lärde känna mig själv
har jag aldrig varit ensam
och så länge jag existerar
är det allt jag kommer att behålla

08.47

Jag faller igen
ensam genom en bottenlös brunn
slukad av mörkret
sidorna är hala
omöjliga att greppa
tomma händer och speglar av rädsla
det tar aldrig slut




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-05 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn