Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marcel

Jag har fallit i en livstid
låt mig landa till slut

jag har sörjt dig i en livstid
skrikit ut ditt namn

jag minns känslan av mark
under mina fötter
som i en avlägsen dröm

fast det knappt gått ett år

det fanns en gång en framtid
det fanns en gång ett nu

allt som finns kvar
är historien om ett kort liv
med hastigt slut




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-11 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn