Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt kapitel

Av hela min själ
och hela min kropp
vill jag älska dig
lära känna dig
dina svagheter,
dina styrkor

Av hela min själ
och hela min kropp
vill jag vilja leva
hos dig,
med dig

Med hela min trasiga själ
vill jag längta
efter ditt skratt, din tröst
dina tårar, din röst

Men jag har ingen själ,
jag har ingen kropp

Du ska veta att
av hela min själ
och hela min kropp

Vill jag älska dig




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-11 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn