Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest och hopp


Svarta nätter
svarta dagar

du vet väl att jag älskar dig

ditt blyhjärta färdas med mig
genom svarta ängar och öknar

mot jordens kokande inre flyr jag
när du inte längre är här
att vattna min axel med dina tårar

lavan smeker min hud
i avsaknaden av din varma hand

svarta nätter
svarta dagar

ta mig till floder av ångest och hopp




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-04 00:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-01-04

    VackrareÄnLivet
Vackert!
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn