Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn och fallna änglar


För varje regndroppe som träffar marken föds ett jordeliv
- ett föl, ett barn, ett frö
vi är alla fallna änglar
förpassade till jorden från paradiset
det är straffet för synder som är oss obekanta
Säg mig Lucifer, vad gjorde jag för fel?




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-18 16:20



Bookmark and Share


  Svart svan
Wow...en fråga ställd till Lucifer själv läser man inte alla dagar...en mycket medryckande text, alltså... och svaret uppstår spontant att ingen ängel gjort något annat fel än att de antingen älskat för mycket, eller inte förstått vad kärlek är...
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn