Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUNGFLYET

Livet liknar ibland ett strövtåg på gungfly!
Gungfly,
du väcker skräckblandade känslor.
Du är en lurande fälla på kärret.
Om man tar ett felsteg, i ett gungfly,
skulle man bli insugen dit.
En gång instängd i gungflyet,
kommer man ej loss
eller råkar en seg kamp
även på liv och död!

© Heikki Hellman (111227)




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-27 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman