Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattligt liv




jag lever för mina drömmar
de lever i mig

själen svävar bort
allt blir möjligt

vaken är också bra
annan känsla

avgränsningar i världen
frigörs i drömmen

upplevelser på färden
knådas

omöjliga bilder skådas
livet som en symfoni




Fri vers av Christine Sabel
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-26 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel