Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

265. Gudsnärvaro




Det blåser starka vindar runt jorden
kylans piskande vindar
med krig och hungersnöd

Men det brinner också en eld
En eld som har Gudsnärvaro
En närvaro som kan omsmälta
kylan till värme

Kärleken och hoppet tar ställning
Kärleken ger ett hem
åt den hemlöse
Hoppet ger framtidstro
åt dem som har det svårast

Kristus är de lidandes vän
och vår broder
Gud är vår Konung
vår skapare och vår älskade
himmelske fader













Fri vers av Maria T
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-26 17:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dina tankar är mina tankar.
2012-01-01

  M M Mannheim VIP
Skönt med en dikt som beskriver Gud och hans skapelse, du och jag och alla andra, Skönt att det finns de som tror på Herren i en som alla säger en sekuläriserad värld. Vilket jag inte tror att den är.
2011-12-28

  anits VIP
En vacker dikt som
går direkt till hjärtat
2011-12-27

  Michaela Dutius
Ord som ger frid i hjärtat.
Tack Maria!
2011-12-27

  walborg
Tack Maria.
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T