Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de som inte ser sig för, ser sig omkring. Till de som inte bryr sig om andra. Till de som inte förstår den rätta innebörden av kärlek. Till de som förtjänar döden mer än andra, men ändå lever.


Människoslakt och förruttnelse

Skjut det i huvudet
häng det vid det högsta träd
Lägg kroppen på fatet
så svag, så späd

När kometer regnar över våra lik
När varje hand och fot har varsin spik
Det oskyldiga barnet ligger ner
och kommer aldrig tigga mer

Fortsätt ta och förstöra
Fortsätt locka och förföra

Det finns ej hopp
Det finns ej liv
Det finns ej fred
Det finns ej krig

Ty livets väg är en mörk stig, så ödesdiger och förödande

Välj en hand, innan det är för sent.




Fri vers av Itsari
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-26 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Itsari
Itsari