Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårt ursprung



främmande till
vårt innersta och
livets ursprung
irrar vi

rotlösa


alla broar raserade
förtvivlade
krossade

återvänder vi

vår sista utväg

trygga
förbundna
förankrade

vilar vi

som ett avvant barn
i modersfamnen




Fri vers av rebecca d
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-01-19 09:02



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ah vad fint! vilken fantastisk bild...den ska jag behålla länge...igen...vilken liknelse...otroligt bra!
2006-01-19

  Propella
Vackert och innerligt, så som bara du kan lyckas.
2006-01-19

  Rachel Roth
om att återvända till det förlovade landet....
för det är ju detta det handlar om
inte landområden eller riken utan detta...

och ändå är det bara en försmak av det

du har lyckats ge detta uttryck
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d